Paranna yrityksesi osaamisen tasoa, kannattavuutta ja tehokkuutta. Promentor mahdollistaa kielikoulutuksen ulottamisen jokaiselle työntekijälle – olipa yrityksessä viisi tai 50 000 henkilöä. Seuraa koulutuksen toteutumista: käytettyä aikaa, sisältöjä ja oppimistuloksia yksilötasolla.

Promentor yhdistää teknologian ja inhimillisen vuorovaikutuksen ainutlaatuiseksi oppimiskokemukseksi, jolla saavutat kielenopiskelussa mitattavasti parempia oppimistuloksia.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Tavoitat myyntitiimimme joko puhelimitse +358 (0)20 7981 220 tai sähköpostitse myynti@promentor.fi

Promentor Web

Promentor Web on lähes 30 vuoden kehitysprosessin tuloksena syntynyt monipuolinen verkkokielikoulutusratkaisu, joka sisältää tällä hetkellä yli 50 kurssia ja kahdeksan kieltä. Kurssi- ja kielivalikoima kasvavat jatkuvasti. Voit valita tarjonnasta sopivan kurssin tai organisaatiosi kielikoulutustarpeet kattavan kokonaisuuden.

Promentorin kurssit ovat suomalaisten pedagogien tuottamia. Verkkokoulutus mahdollistaa myös tehokkaan puhumisen harjoittelun.

Promentor Web toimii tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella, joten opiskella voi juuri silloin, kun on aikaa. Koulutuksiimme liittyvät helppokäyttöiset hallinta-, seuranta- ja raportointijärjestelmät.

Promentor Web on tutkitusti tehokas koulutusmenetelmä, jolla saavutetut oppimistulokset ovat moninkertaiset verrattuna perinteisiin menetelmiin.

Promentor etäkoulutus

Promentor-etäkoulutus tuo elävän opettajan netin välityksellä ryhmä- tai yksilökoulutuksiin. Kokoa ryhmä tasotestauksella vaikkapa eri puolilta Suomea. Myös paljon matkustavat voivat osallistua sijainnista riippumatta. Koulutus voidaan järjestää joustavasti opiskelijan aikataulujen mukaan.

Promentor lähikoulutus

Perinteinen lähikoulutus sopii hyvin esimerkiksi esiintymis- ja kulttuurivalmennukseen, teemapohjaiseen intensiivikielenopetukseen sekä yksilöityihin tarpeisiin pohjautuvaan koulutukseen. Yhdistettynä lähikoulutukseen Promentor Web -verkkokielikursseilla saavutetaan vieläkin paremmat ja mitattavammat oppimistulokset. Verkostossamme on satoja ammattitaitoisia kieltenopettajia eri puolilta Suomea.

Promentor Personal Trainer

Personal Trainerin tuki tuottaa tunnetusti näkyviä tuloksia. Nyt sitä on saatavilla myös Promentorin verkkokoulutuksissa. Promentor Web Personal Trainer -palvelu on erikseen räätälöitävä tukipalvelu asiakkaan verkkokoulutettaville. Kokenut kieltenopettaja tukee verkko-opiskelua valitulle ryhmälle tai yksittäisille henkilöille pidettävillä lähi- tai etäkoulutuksilla. Koulutustilaisuudet toteutetaan joko tarvittaessa tai säännöllisin väliajoin. Personal Trainer -palvelulla varmistetaan opiskelijoiden motivaatio, rytmitetään opiskelua, asetetaan tavoitteet  ja seurataan niiden toteutumista sekä opastetaan kaikissa verkko-opiskeluun liittyvissä asioissa.

Lataa Personal Trainer -esite

 

Promentor Custom Made

Laajan ja kasvavan kurssivalikoiman lisäksi tarjoamme organisaatioille mahdollisuuden räätälöityihin aineistoihin, jotka toteutamme Promentor-ympäristössä. Räätälöity materiaali kohdistuu suoraan työtehtävän vaatimuksiin ja tarjoaa myös uusille työntekijöille tietopaketin verkossa, joten investointi maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Mitä asiakkaamme sanovat

Tykkään venäjän opiskelusta sekä lähikoulutusryhmässä että Promentor Webissä, jotka molemmat ovat yhtä tärkeitä. Kouluttaja on aktiivinen, motivoiva ja opettaa kiinnostavasti. Tunneilla on pakko osallistua, mikä on pelkästään hyvä asia. Lähikoulutus antaa sysäyksen myös itsenäiseen opiskeluun Promentor Webissä, jonka tärkeimmät oppimista tukevat ominaisuudet voi tiivistää kolmeen K:hon: Kuuntelu. Kirjoittaminen. Kertaus.
Petri Laurila, IW Sales Director, Region of CIS Countries, Baltic and Finland
, TEKNOS Oy