Kielikoulutus yrityksille

Paranna yrityksesi osaamisen tasoa, kannattavuutta ja tehokkuutta. Promentor mahdollistaa kielikoulutuksen ulottamisen jokaiselle työntekijälle – olipa yrityksessä viisi tai 50 000 henkilöä. Seuraa koulutuksen toteutumista: käytettyä aikaa, sisältöjä ja oppimistuloksia yksilötasolla.

Promentor yhdistää teknologian ja inhimillisen vuorovaikutuksen ainutlaatuiseksi oppimiskokemukseksi, jolla saavutat kielenopiskelussa mitattavasti parempia oppimistuloksia.

Kielikoulutus yrityksille

Kielikoulutus oppilaitoksille

Promentorin netissä opiskeltavat kielikurssit palvelevat tehokkaasti tämän päivän opettajia ja opiskelijoita. Parhaisiin tuloksiin päästään, kun opettaja yhdistää tuntiopiskelun ja verkkokielikurssin joustavaksi kokonaisuudeksi. Kurssit toimivat kuitenkin myös itseopiskelumateriaalina.

Verkkokielikursseista hyötyä sekä opettajalle että opiskelijalle

Promentor -verkkokielikurssit sisältävät tuhansia valmiita tehtäviä, joista opiskelija saa välittömän palautteen. Opettaja voi seurata tuloksia netissä. Verkkokielikurssilla opiskelu säästää aikaa, ja oppitunnilla voi keskittyä keskusteluun. Kielikurssien avulla opiskelija voi harjoitella itsenäisesti myös lausumista, jolloin kynnys osallistua keskusteluun tunnilla madaltuu. Tästä opiskelijat ovat antaneet erityiskiitosta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Tavoitat myyntitiimimme joko puhelimitse +358 (0)20 7981 220 tai sähköpostitse myynti@promentor.fi