Promentor Web 2.0

Promentor Webin uusi versio on jo käytössä useammalla asiakkaalla, ja olemme saaneet sen käytöstä paljon hyvää palautetta. Tuomme 2.0- versioon koko ajan lisää uusia oppimista tukevia ominaisuuksia ja opettajan työkaluja. Syksyllä olemme ottamassa käyttöön sisältömoottorin, jonka avulla myös opettajat voivat tehdä sisältöjä suoraan Promentor Webiin. Osaan kursseista on tulossa uusia ominaisuuksia ja päivityksiä käyttöliittymään.

Sisältömoottori

Sisältömoottori on työkalu, jonka avulla opettajat voivat tehdä sisältöjä suoraan Promentor Webiin. Sisältömoottorin avulla Promentor Webiin voidaan lisätä tekstisisältöjä ja tehtäviä. Tehtävätyyppejä on useita, joihin kuuluu muun muassa luetunymmärtämis-, monivalinta-, aukko-, ristikko- ja käännöstehtäviä.

Sisältömoottori koekäyttöön

Tarjoamme viidelle nopeimmalle opettajalle mahdollisuutta kokeilla sisältömoottoria ilmaiseksi. Sisältömoottorin avulla opettajat voivat tehdä omaa materiaalia Promentor Webiin.

Ilmoita heti ja sovi koekäytöstä, mikäli haluat sisältömoottorin kesäksi koekäyttöön.

Lisätietoja sähköpostitse info(at)promentor.fi tai puhelimitse 020 7981 220.

Tulevat tapahtumat

13.06.2017 Moomin Language School osallistuu Pohjanmaan Varhaiskasvattaja -tapahtumaan. Lisätietoja ja ilmoittautuminen tapahtumaan osoitteessa: http://www.varhaiskasvattaja.fi/index.php/199.

Promentorin väki toivottaa hyvää kesää kaikille!
Kesällä Promentorin asiakaspalvelu on avoinna 9.00-16.00