Promentorin kahdeksan eri kielen ja 50 kurssin joukosta löytyy sopivan tasoinen kurssi sekä vasta-alkajalle että edistyneemmälle opiskelijalle. Valikoimassa on myös kursseja, jotka sisältävät mm. terveydenhuollon, tekniikan alan, asiakaspalvelun ja hallintotuomioistuinten erikoissanastoa ja -fraaseja.

Promentor Web -kurssien etusivuja

Promentorin kielikurssien avulla oppiminen on tehokasta ja nopeaa

Omaksut lyhyessä ajassa suuren määrän tietoa, kun voit käyttää hyväksi kaikkia kielen oppimiseen tarvittavia elementtejä: kuuntelu, puheen tuottaminen, lukeminen ja kirjoittaminen.

Tutustu kurssivalikoimaan

Kielistudio

Jokainen Promentor Web -kielikurssi sisältää runsaasti kuuntelumateriaalia ja -tehtäviä. Kielistudion avulla opiskelija voi itsenäisesti harjoitella kuullun ymmärtämistä ja ääntämistä, mikä tehostaa kielen opiskelua. Puhetaidon edistymistä voi seurata äänittämällä omaa puhetta ja vertaamalla sitä syntyperäisen kielenkäyttäjän puheeseen. Kuullun ymmärtämisen harjoittamista varten Promentor Web sisältää runsaasti interaktiivista palautetta antavia tehtäviä.

 

mac_kielistudio

Oppimista tukevat ominaisuudet

Promentor Winkkaaja auttaa ja ohjaa oppilasta oikeaan suuntaan harjoitustehtävissä. Winkkaaja antaa tarkkoja vihjeitä siitä, missä kohtaa tehtävää on korjattavaa. Oppilas joutuu kuitenkin itse ratkaisemaan, miten hän korjaa vastaustaan. Korjauksen jälkeen tulee taas uudet vihjeet tai hyväksyntä.

winkkaaja

Interaktiiviset tehtävät

Tehtävät pohjautuvat jokapäiväisessä elämässä käytettävään elävään kieleen ja sisältävät mm. erilaisia kielioppi- ja sanastotehtäviä sekä kuullun- ja luetunymmärtämistehtäviä. Näiden lisäksi on myös käännös- ja oikeinkirjoitusharjoituksia.

tehtavakomponentti

Seuraa tuloksia ja aseta tavoitteita

Promentor Webin avulla omaa kehittymistä ja harjoittelussa menestymistä voi helposti seurata ohjelman tallentamien tulosten perusteella ja samalla opiskelija voi asettaa itselleen tavoitteita eri vaiheisiin. Testeissä saatavien pistemäärien perusteella palvelu antaa arvosanan, jonka perusteella lisäharjoittelua vaativat osa-alueet tulevat selkeästi esille.

Edistymisen seuranta

 

Kursseja, opetusta ja palvelua kehitetään käyttäjien antaman palautteen perusteella

Korkealaatuisen opetuksen ja palvelun tarjoaminen opiskelijoille on meille tärkeää. Keräämme siksi säännöllisesti palautetta käyttäjiltä ja kehitämme palvelua sen perusteella entistä paremmaksi. Promentor Webissä on mahdollisuus antaa palautetta myös suoraan palvelun sisältä.

palaute