Promentor Web 2.0 on nyt julkaistu

Promentor Webin uusi versio on jo käytössä useammalla asiakkaalla, ja syksyn aikana siirrymme portaittain pois vanhasta versiosta. Tuomme 2.0- versioon koko ajan lisää uusia oppimista tukevia ominaisuuksia ja opettajan työkaluja.

Sovimme siirtymisaikataulusta jokaisen asiakkaan kanssa erikseen. Voit myös tehdä aloitteen ja kysyä meiltä uuteen versioon siirtymisen aikataulusta sekä sopia organisaatiollesi käyttökoulutuksen sähköpostitse info(at)promentor.fi tai puhelimitse 020 79 81 220. Siirtyminen ei edellytä asiakkaalta isoja toimenpiteitä.

Seuraa Promentorin YouTube-kanavaa, jonne 2.0-version suomen- ja englanninkieliset esittelyvideot tulevat lähipäivinä.

Opiskele kieliä verkossa Suomen Verkko-Opiston ja Omnian digikielikursseilla

Nyt on taas aika valita syksyn harrastuksia, ilmoittautuminen kursseille on käynnissä!
Omnian Espoon työväenopisto ja Promentorin koordinoima Suomen Verkko-Opisto tarjoavat live-kielikursseja digitaalisilla oppimateriaaleilla. Digikielikursseille voi osallistua kaikkialta Suomesta. Tarjolla on myös työelämän kielitaitoa kehittäviä kursseja mm. englantiin ja ruotsiin. Tervetuloa kuulemaan lisää infotilaisuuteen 13. tai 15. syyskuuta. Voit seurata tilaisuutta omalta koneeltasi. Vapaa pääsy, mutta ilmoittaudu mukaan Ilmonetissä. Katso lisätietoa infosta ja kielten online-kurssit Espoon työväenopiston opinto-ohjelma s. 55.

Viime syksynä Suomen Verkko-Opisto ja Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia käynnistivät yhteistyössä live- verkko-opetuksen, jossa myös oppimateriaalit ovat verkossa. Koulutuspalveluja tarjotaan Omniassa Espoon työväenopistossa. Tavoitteena on jatkaa edeltävän Suomen Verkko-Opisto -hankkeen aikana kehitettyä yritys- ja oppilaitosyhteistyötä. Työväenopistossa tarjotaan syksyllä verkkokursseja kielien ohella musiikissa ja ohjelmoinnissa. Yritysyhteistyötä koordinoi Promentor Solutions Oy.

Asiakkaamme kertovat

Syksy on monelle uuden alku. Aloitetaan uudet opinnot, uusi harrastus, vaihdetaan asuinpaikkaa…
Aloittaessasi uuden opiskelun teet samalla päätöksen kehittää itseäsi ja omaa osaamistasi. Mitä uutta sinä haluat oppia tänä syksynä? Ottaisitko haltuun uuden kielen? Inspiraatiota saadaksesi voit käydä lukemassa kahden asiakkaamme innostavat tarinat kielen oppimisesta: Ruotsin koulutus alkoi uudesta työprojektista ja Yhdistämällä verkko- ja lähikoulutus tuloksia on alkanut näkyä. Lue lisää