Järjestelmän testaaminen Promentor Web -palvelua varten

Tehtävät tarvitsevat oikeuden  JavaScriptin sallimisen selaimessa (yleensä sallittuna oletuksena selaimissa). Ohjelma saattaa kuitenkin kysyä sitä.

JavaScript on internet-sivujen ohjelmointiin käytetty kieli, jolla ei ole mitään tekemistä Java -ohjelmointikielen kanssa. Promentor on tietoturvasyistä lopettanut Javan käytön tuotteissaan. Ohjeet JavaScriptin suorittaminen sallimiseksi eri selaimissa (englanniksi).

Internet Explorer

Promentor Web kielistudion äänitysominaisuus tarvitsee toimiakseen uusimman version Adobe Flash -soittimesta IE:n selaimessa. Voit tarkistaa järjestelmäsi  ja Adobe Flash -soittimen yhteensopivuuden ja ladata uusimman version Adoben omilta sivuilta.

Tekniset vaatimukset

Ottamalla huomioon seuraavat vaatimukset opiskelusi sujuu helpommin ja keskeytyksettä:

• Internet-yhteys, nopeussuositus 1 Mbit/s *
  • Säännöllisesti päivitetty WWW-selain esim. Mozilla Firefox, Microsoft Internet Explorer tai Chrome (Selaimen päivittämisestä löytyy lisätietoa valmistajan omilta sivuilta.)
  • Adobe Flash Player (suositus uusin versio)
  • Kaiuttimet ja mikrofoni tai headset
  • Promentor Web toimii tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella

*Huom! Jos käytät Promentor Web -palvelua matkapuhelimella, operaattorisi saattaa veloittaa datayhteydestä. Tarkista asia tarvittaessa omalta operaattoriltasi.

Promentor Web tekninen tuki auttaa

Olemme keränneet usein kysyttyjä kysymyksiä omalle sivulleen, mutta jos et löydä vastausta sieltä, ota yhteyttä tekniseen tukeen: