Promentor Web Total

Kiinteään kuukausihintaan yrityksesi jokaisen työntekijän käyttöön

Promentor Web Total -palvelu mahdollistaa koko henkilökunnan kielikoulutuksen tasapuolisesti, edullisesti ja tehokkaasti. Palvelu tarjoaa netti- ja mobiiliympäristössä toimivan, joustavan ja kehittyvän kielikoulun: kahdeksan kieltä ja yli 45 eritasoista kurssia, joista jokainen työntekijä voi valita omansa tarpeen ja lähtötason mukaan. Kurssivalikoima kasvaa jatkuvasti.

Promentor Web Total -palvelu

Suomalaisen Promentor Solutions Oy:n yli 25-vuotisen kehittämistyön tuloksena on syntynyt ainutlaatuinen opiskelukokonaisuus. Palkittu ja oppimistuloksiltaan ylivoimainen verkkokoulutus laajoine sisältöinen on nyt organisaatiosi käytettävissä kokonaispalveluna kiinteällä kuukausiveloituksella.

Koulutuksen huippuosaajien tuotantoa

Lukeminen, kuuntelu, näkeminen, puhuminen, harjoittelu, testit sekä mahdollisuus kehittymisen seuraamiseen tekevät Promentorista täydellisen välineen tehokkaaseen kielenopiskeluun. Kielistudio mahdollistaa puhumisen harjoittelun.

Useissa kursseissa tukikielenä on suomi, mikä mahdollistaa tuloksekkaan opiskelun myös alhaisemmalla lähtötasolla. Verkossa tapahtuva opiskelu ei ole sidottu aikaan tai paikkaan.

Seuranta- ja hallintamahdollisuus

Promentor Web mahdollistaa opintojen seurannan ja raportoinnin esimerkiksi työntekijän kolmen päivän koulutusmahdollisuuden veroetuuden hyödyntämiseen. Opintojen etenemisen ja taitojen kehittymisen seuranta on mahdollista myös esimiehelle sekä koulutusvastaavalle.

Tehokas mutta edullinen koulutusratkaisu

Koulutuksen kustannukset ovat tiedossa, käyttöaste, toteutuminen ja kohdistuminen ovat hallinnassa. Säästöä organisaatiolle syntyy palkka- ja tilakustannuksissa sekä tehostuvasta ajankäytöstä. Samalla opiskelu on tehokkaampaa kuin perinteisillä menetelmillä.

Toteutamme myös lähi- ja etäkoulutukset tarvittaessa.

Lataa esite (PDF, 350 kt)

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Tavoitat myyntitiimimme joko puhelimitse +358 (0)20 7981 220 tai sähköpostitse myynti@promentor.fi