Promentor Edu Total

Promentor Edu Total – hintavallankumous!

Promentor Edu Total sisältää 7 kieltä ja yli 40 korkealaatuista kielikurssia. Kurssi- ja kielivalikoima kasvaa; uudet oppilaitoskäyttöön soveltuvat kurssit sisältyvät automaattisesti valikoimaasi sopimusaikana ilman lisäkustannuksia. Kaikki kurssit ovat vapaasti käytettävissä niin opiskelijoille kuin oppilaitoksen henkilökunnalle 24/7 myös mobiililaitteilla.

Laajempi kurssivalikoima

Voit tarjota opiskelijoille laajemman kurssi- ja kielivalikoiman myös harvinaisemmissa kielissä. Promentor sisältää nyt englannin, ruotsin, saksan, ranskan, suomen, venäjän ja espanjan kursseja. Kiinan liikeviestinnän kurssi julkaistaan vuoden 2015 alussa.

Helpottaa opettajan työtä

Promentorin laajat ja monipuoliset oppisisällöt tehtävineen ovat vapaasti opettajan käytettävissä. Laajasta sisällöstä voi koostaa haluamansa materiaalikokonaisuuden ja huomioida opetussuunnitelmassa myös eritasoiset opiskelijat. Opiskelija voi opiskella taitotasonsa mukaista materiaalia myös itsenäisesti. Taitotason määrittelyssä käytämme eurooppalaista viitekehystä. Englannin ja ruotsin kielissä on käytettävissä nettitasotesti, mikä helpottaa ja nopeuttaa tason määritystä. Seuranta- ja hallintaominaisuudet mahdollistavat opiskelijoiden edistymisen ja tekemisen tosiaikaisen seurannan, joten tehtävien ja kurssien suorittamisen todentaminen on helppoa.

Pedagogisesti tuotetut sisällöt

Kaikki Promentorin kurssit ovat huippupedagogien suunnittelemia ja tuottamia, mikä takaa hyvät oppimistulokset. Promentor on yli 25 vuoden kokemuksella edelläkävijä digitaalisessa kielikoulutuksessa. Opettajat osallistuvat aktiivisesti sisältöjen kehittämiseen ja yhteistyö eri oppilaitosten kanssa tuottaa myös uusia sisältöjä.

Helposti käyttöön

Promentor-oppimisjärjestelmä on looginen ja helppokäyttöinen. Koulutamme opettajat Promentorin käyttäjiksi, ja niin opiskelijoiden kuin opettajien käytettävissä on puhelin-, Skype- ja sähköpostituki.

Integraatiot kunnossa

Promentoriin on tehty integraatiot yleisimpiin koulutuksen hallintajärjestelmiin kuten HAKA Shibboleth, Moodle ja Fronter. Tarvittaessa integraatiot myös muihin järjestelmiin.

Lataa esite (PDF, 350 kt)

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Tavoitat myyntitiimimme joko puhelimitse +358 (0)20 7981 220 tai sähköpostitse myynti@promentor.fi