Nyt kolme kuukautta yhden kuukauden hinnalla!

Tutustu ja tilaa nyt!

Promentor Web tuo uutta tehoa omatoimiseen kielen oppimiseen netissä

Jo kolmen kuukauden opiskelulla Promentor Web -kielikurssin avulla teet loikan uudelle tasolle kielitaidossasi: puhut, kirjoitat sekä ymmärrät vierasta kieltä paremmin ja enemmän.

Laajasta kurssivalikoimasta löytyy sopivan tasoinen verkkokurssi niin vasta-alkajalle kuin edistyneemmälle opiskelijalle. Tarjonta sisältää myös kursseja mm. terveydenhuollon, tekniikan alan, asiakaspalvelun ja hallintotuomioistuinten ammattilaisille.

Promentor Web -kurssien etusivuja

Tilaa Promentor-kielikurssi!

Promentor-verkkokoulutus on tutkitusti tehokas tapa oppia kieltä. Voit opiskella ajasta ja paikasta riippumatta tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella. Kaikkialla, missä internet on käytettävissä.

Voit ostaa haluamasi verkkokielikurssin helposti ja vaivattomasti Promentor-verkkokaupasta. Valitse kurssi ja maksa valitsemallasi maksutavalla.

  1. Mene osoitteeseen https://www.promentor.fi/tilaa/
  2. Valitse kurssi ja lisää se ostoskoriisi
  3. Siirry kassalle
  4. Täytä tilaustietosi
  5. Maksaminen tapahtuu turvallisesti ja luotettavasti PayTrailin kautta

Maksuvahvistuksen saapumisen jälkeen saat sähköpostilla henkilökohtaisen käyttäjätunnuksesi ja salasanan, joilla kirjautumalla voit aloittaa opiskelun heti valitsemasi opiskelukauden alussa. Valittavanasi on yhteensä 7 kieltä ja yli 45 kielikurssia.

Kirjaudu kurssille!