Promentor tarjoaa palveluita yrityksille, julkishallinnolle ja kuluttajille. Päätuotteemme on Promentor Web, jonka avulla kuka tahansa voi opiskella kieliä itsenäisesti netissä milloin ja missä tahansa.

Palvelut yrityksille

Paranna yrityksesi osaamisen tasoa, kannattavuutta ja tehokkuutta. Promentor yhdistää teknologian ja inhimillisen vuorovaikutuksen  ainutlaatuiseksi oppimiskokemukseksi, jolla saavutat kielenopiskelussa mitattavasti parempia oppimistuloksia.

Tarjoamme yrityksille mm. etä- ja lähikoulutusta, personal trainer -palvelun ja opetusmateriaalin räätälöintiä. Lue lisää…

Palvelut yrityksille - Promentor Multi Global

Palvelut yrityksille - Promentor Web Total

Palvelut yrityksille ja julkishallinnolle - Promentor maahanmuuttajille

Palvelut oppilaitoksille

Promentor yhdistää teknologian ja inhimillisen vuorovaikutuksen ainutlaatuiseksi oppimiskokemukseksi, jolla saavutetaan mitattavasti parempia oppimistuloksia – tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella. Promentorin tehokkuus perustuu menetelmän koukuttavuuteen, mikä johtaa opiskeluun käytetyn ajan merkittävään lisääntymiseen. Lue lisää…

Palvelut kuluttajille

Nauti elämästä, uusista ystävistä ja oppimisesta tai etene urallasi paremman kielitaidon ansiosta.

Jo kolmen kuukauden opiskelulla Promentorin avulla teet loikan uudelle tasolla kielitaidossasi: puhut, kirjoitat sekä ymmärrät paremmin ja enemmän. Promentor yhdistää teknologian ja inhimillisen vuorovaikutuksen ainutlaatuiseksi oppimiskokemukseksi, jolla saavutetaan mitattavasti parempia oppimistuloksia.

Tarjoamme kuluttajille noin 40 edullista Promentor Web itseopiskelukurssia eri kielillä. Jokainen kurssi sisältää runsaan teksti- ja kuuntelumateriaalin sekä suuren määrän interaktiivisia tehtäviä.

Verkkokauppaan

Toimi heti. Promentor-verkkokoulutus on tutkitusti tehokas tapa oppia kieltä.

Promentor -verkkokaupasta voit ostaa haluamasi verkkokurssin helposti ja vaivattomasti. Valitse kurssi ja maksa valitsemallasi maksutavalla. Lähetämme sinulle sähköpostilla henkilökohtaisen verkkotunnuksesi ja salasanan, jolla kirjautumalla voit aloittaa opiskelun välittömästi.

Verkkokauppaan